Despre noi Despre noi

Despre noi este despre tine

Salut!

Marketingul digital nu mai este simplu

Am creat acest site pentru tine, dragă antreprenor sau antreprenoare în mediul digital. Fie că ești la început de drum sau ai un business online deja bine fundamentat, însă vrei să înveți mai multe despre tot ce înseamnă marketing digital, SEO, creare de conținut, content design, social media și promovare plătită, scopul meu este să îți ofer informație bine structurată, accesibilă și un cumul de resurse pe care le poți utiliza chiar tu pentru a-ți mări vizibilitatea în mediul online.

Știu că nu este ușor să găsești informațiile de care ai nevoie. Am fost și eu la început de drum și am investit mulți bani în cursuri și mii de ore în research pentru a găsi informații utile și relevante care să mă ajute să învăț în mod real.

De aceea, scopul meu principal este să îți pun la dispoziție resurse care să te ajute în mod real să îți dezvolți business-ul online. Vei găsi aici roadmap-uri, toolkituri și multe alte informații pe care le poți descărca și pe care le poți utiliza fie că este vorba de o strategie SEO sau o strategie de conținut.  

Mediul online s-a schimbat tare mult și este într-o continuă schimbare și evoluție. Pentru a te asigura că ești întotdeauna cu un pas în fața concurenței tale, este nevoie să fii întotdeauna la curent cu ultimele știri, schimbări și strategii.

Să știi că procesul de învățare este continuu atunci când activitatea ta se desfășoară în mediul online. Experții înșiși, învață continuu pentru a rămâne la curent cu cele mai bune practici, cu evoluția motoarelor de căutare și a algoritmilor din social media. Ce era o bună practică acum 5 ani, este desuet astăzi. Uneori, viteza cu care se schimbă lucrurile în online este amețitoare.

Din toate aceste motive, am creat un spațiu în care tu te poți documenta și poți învăța. Este un spațiu în care conținutul nu este creat pentru a-ți vinde un produs, așadar este corect, complet și imparțial.

Da, împreună cu echipa mea, oferim servicii de consultanță, realizare de strategii și chiar implementare directă. Cu toate acestea, ne-a plăcut și ne place să vorbim aceeași limbă cu antreprenorul. Ne dorim ca mediul afacerilor online din România să fie unul dominat nu doar de marile corporații, ci accesibil și antreprenorilor mici și mijlocii. Așadar, vrem să fii informat dintr-o sursă imparțială, astfel încât să îți poți ajuta afacerea să crească zi de zi.

Scrie-ne ce ce te putem ajuta

Nume
Email
Mesajul tău
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.