Noi scriem pentru site-ul tău. Cu inventivitate şi imaginaţie, punând la bătaie toată experienţa noastră de jurnalişti cu experienţă la ziare şi reviste, precum şi la diverse site-uri şi publicaţii online.

Îţi alimentăm site-ul cu un content interesant, creativ, captivant. Fie că site-ul tău e unul de modă, de cosmetice, de anvelope, de cuie, de vânzare de praf de zână sau un magazin virtual de pantofi. Orice. Ştim să facem content bun, atractiv şi viral pentru oricare din aceste siteuri posibile, pentru că, ghici ce! avem în spate câte 10-15 ani de presă în care am scris despre, practic, orice…

Ştim cum să calibrăm un articol pentru online, titlul său să-l facem măiastru, astfel încât să intre lumea pe site, optimizarea SEO, lizibilitatea şi tot restul de criterii pentru ca acel text să fie de senzaţie.

În plus, facem şi video. Tot pentru site-ul tău sau pentru pagina ta de Facebook. Căci poate ai aflat, video este privilegiat pe Facebook.

Ce mai ştim să facem? Păi putem face interviuri cu personalităţi din domeniul tău (îi contactăm noi şi punem la bătaie toate tehnicile de interviu pe care le-am învăţat şi experimentat pentru a face interviuri excepţionale, care să devină adevărate evergreeens pe site-ul tău, surse permanente de trafic. Mai putem face interviuri cu personalităţi din alte zone care să vorbească despre produse similare cu ale tale (să zicem că Smiley ar vorbi despre… mobilă? Că poate tu produci mobilă, şi ce bine ar sta un interviu cu el pe site-ul tău, nu? Despre ce mobilă preferă el sau poate că îi place să doarmă într-un pat cu apă limpede… Sau cum ar fi să ai pe site-ul tău un interviu exclusiv cu Andrei Pleşu vorbind despre… modă?)

În fine, ai înţeles ideea. Ştim să scriem, suntem cei mai buni şi putem să îţi aducem trafic pe site cât ai zice „SEO“. În plus, e trafic sănătos, organic. Un trafic cu care tu îţi vei creşte o comunitate de fideli alături de brandul tău care să se convertească în cumpărători.

Acum vine întrebarea legitimă: de ce pe site la tine şi nu în vreo revistă sau site mainstream, de presă? Păi pentru că e în avantajul tău să publici pe propria platformă. În timp, cu ea poţi ajunge la audienţe mai mari decât un site de presă. Şi poţi dezvolta multiple alte produse media (sau ne angajezi tot pe noi, ca să o facem ca la carte): cărţi, reviste proprii, microsite-uri, canale de youtube cu contentul video care îţi aparţine. The sky is the limit, când ai propriul content valoros, pe platforma ta vizitată de tot mai multă lume. Se cheamă content marketing.

Suntem o echipă de jurnalisti creativi, cu experienta in print, radio si video. Stim sa scriem povesti care capteaza atentia pentru bloguri, social media sau youtube. Pentru ca ne place ce facem si suntem siguri ca iti va placea si tie.

continut bun pe site uri

Copyright © 2017 ContentUp.ro